VÄRLDENS BÄSTA EXTRAJOBB!
TJÄNA PENGAR NÄR DU SOVER!
STYR DIN EGEN TID!


Nya vänner, mer glädje och massor av härlig inredning!

Skaffa världens bästa extrajobb

Bli säljare hos ZBH

Som säljare hos ZBH visar och säljer du våra unika och populära kollektioner genom vårt event-koncept  Styling by Houze. Du håller i inspirerande träffar, tar upp beställningar och marknadsför din egen webbshop. Du får provision på allt du säljer, från första kronan.

Med ZBH är det enkelt att ta steget

Njut av friheten – slipp krånglet!

 

Som säljare hos ZBH arbetar du antingen som anställd eller i ditt eget företag. Du har full frihet och slipper risker och krångel. Hos oss får du utbildning i inredning, sälj och marknadsföring och har hela tiden stödet av vårt peppande nätverk.

 

Det finns inget tak för hur mycket du kan tjäna – du bestämmer själv hur mycket tid du vill lägga ned!

STYLING BY HOUZE

Designa ditt drömliv med vårt flexibla koncept

Det finns lika många sätt att sälja våra produkter som det finns säljare. För dig som är nyfiken, social och kreativ är det bara fantasin som sätter gränserna. Bygg ett nätverk av värdinnor, skapa en permanent Styling-popup i ditt eget växthus, samarbeta med lokala entreprenörer eller sälj på nätet. Hur ser din dröm-vardag ut?

 

Hemma hos


Mysig tjejmiddag, fredagsfika i trädgården, babyshower eller möhippa? Det är bara några exempel på härliga tillfällen perfekta för Styling by Houze!

Hos företag

AW, team building eller kanske en office make over? Företag på din ort är en perfekt målgrupp för Styling by Houze – vi hjälper dig att komma igång!

Samarbeta lokalt

Samarbeta med t. ex frisörer eller florister och skapa inspirationskvällar tillsammans! Styling by Houze kan kombineras med många verksamheter.

Tjäna pengar 

när du sover!

Som säljare har du möjligheten att driva en egen webbshop med hela vårt sortiment. Marknadsför den i dina sociala kanaler och fortsätt tjäna pengar – dygnet runt.

10 år av passion 

och inspiration

Idén bakom ZBH tog form redan för 10 år sedan, när Therese och Jessica bestämde sig för att skapa ett nytt och unikt varumärke. 

Systrarna från Skåne ville omvandla sin passion för inredning till ett nytt koncept, för att skapa nya sätt för människor att inspireras och att förverkliga sig själva och sina drömmar. Idag är ZBH ett snabbt växande företag, med en ständigt växande skara trogna stamkunder över hela landet.

”Vi ville skapa möjligheter för fler att arbeta med det vi själva brinner så starkt för; mode, trender och inredning. Tillsammans med våra härliga säljare lever vi vår dröm – häng med du också!”

10 anlendningar

att bli säljare…

 

  • Tjäna mer pengar. Hos oss får du provision från första kronan och lön den 25 varje månad.
  • Njut av friheten, slipp krånglet. Vi sköter faktureringen och skickar varorna direkt till dina kunder.
  • Tjäna pengar när du sover. Marknadsför din egen webshop och skapa passiva inkomster.
  • Gör din hobby till ett jobb. När du arbetar med något du älskar, känns det inte som arbete.
  • Få utlopp för din kreativitet. Skapa unika styling-event, hjälp dina kunder att inreda sina hem och fotografera vår kollektion på ditt eget sätt. 
  • Bygg en egen verksamhet. Om du vill kan du sälja våra produkter som företag med F-skattesedel.
  • Träffa nya människor. Bygg upp ditt nätverk, knyt värdefulla kontakter och njut av att umgås med andra som älskar inredning.
  • Bygg din karriär. Med våra utbildningar och erfarenheten som stylist lägger du grunden för en framgångsrik karriär inom mode och inredning. 
  • Styr din egen tid. Du bestämmer själv var, hur och när du vill jobba. 
  • Bli en del av ett starkt och växande varumärke. ZBH växer snabbt. Häng med på resan! 

Nya vänner, mer glädje och massor av härlig inredning!

Se vår senaste katalog

”Don’t  wait for the perfect  moment. Take the moment, and  make  it perfect!”

Bli säljare

Jag vill ha information om att bli säljare för Zelected by Houze.